AMERIČKI MILIJARDER IZAZVAO NOVU POMUTNJU: Elon Musk otkrio planove vezane za Twitter…

Naime, Elon Musk je nedavno kupio 9,2 posto udjela u Twitteru.

  • HiTec

  • 11. Apr. 2022  11. Apr. 2022

  • 0

Osnivač Tesle i američki multimilijarder Elon Musk trebalo je da bude imenovan u upravni odbor do 2024. godine, ali kako navodi CNN, on je to odbio.

Naime, Musk je nedavno kupio 9,2 posto udjela u Twitteru.

Izvršni direktor Twittera Parag Agrawal obavijestio je o tome.

"Elonovo imenovanje u upravu trebalo je službeno stupiti na snagu 9. aprila, ali Elon je tog istog jutra rekao da se neće pridružiti odboru", objavio je on na Twitteru.

Dodao je kako vjeruje da je ovako najbolje.

"Imamo i uvijek ćemo cijeniti doprinos naših dioničara bez obzira jesu li oni u našem odboru ili ne. Elon je naš najveći dioničar i ostat ćemo otvoreni za njegov doprinos", kazao je Agrawal.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...