CRNI USKRS U SUSJEDSTVU: Začula su se dva pucnja, a onda su pronađena tijela policajca i policajke

Dojava je stigla u 14:30 sati, a neslužbeno se saznaje kako se radi o ubistvu i samoubistvu.

  • Hronika

  • 17. Apr. 2022  17. Apr. 2022

  • 0

Policijska uprava varaždinska saopćila je kako su u jednom stanu u Ivancu pronađene dvije mrtve osobe, a radi se o muškarcu i ženi starima 30-ak godina, javlja e-Varaždin. Lokalni portal eIvanec javlja kako su se čula dva pucnja.

Dojava je stigla oko 14:30 sati, a tada su policajci izašli na uviđaj.

Kako neslužbeno saznaje Jutarnji, policajac koji je živio sa ženom u kući je prvo ubio nju pa presudio sebi. Muškarac i žena živjeli su u stanu pokraj škole, a kako bi ušli u prostor, policajci su morali potražiti pomoć vatrogasaca.

Večernji saznaje kako su oboje bili zaposleni u PU varaždinskoj.

Susjedi su začuli dva pucnja te odmah pozvali policiju.

“To vam se dogodilo u mojoj zgradi, ali ja sam na drugom ulazu, tako da nisam ništa čula sve do pola pet, kad me nazvala prijateljica i pitala što se to dogodilo kad ima toliko policije. Pojma nisam imala. Ne poznajem vam ja te ljude, znam da u zgradi žive policajci, ali nisam bila u kontaktu s njima”, kazala je jedna susjeda za Večernji.

“Mislim da su bili podstanari u toj zgradi. Ne poznajem ih osobno, čuo sam da su policajci, mlađi, možda oko 30 i nešto godina. Nisam siguran jesu li rodom iz Ivanca”, rekao je mještanin koji živi u zgradi u blizini za Večernji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...