"LEGENDA SAFET SUŠIĆ": Bivši selektor Zmajeva u VIP loži gledao utakmicu PSG-a i Marseilla, a na poluvremenu...

PSG je u velikom derbiju 32. kola francuskog prvenstva pobijedio Marseille 2:1 i povećao prednost ispred najvećeg rivala na 15 bodova.

  • Sport

  • 18. Apr. 2022  18. Apr. 2022

  • 0

Parižani su poveli već u 12. minuti prekrasnim golom Neymara kojemu je jednako lijepo asistirao Marco Verratti.

No Marseille se vratio u 31. minuti golom Duje Ćaleta-Cara. Hrvatski reprezentativac se najbolje snašao nakon što se lopta odbijala po petercu PSG-a te je s pola metra ugurao u gol za 1:1. Messiju je gol u 41. minuti poništen zbog zaleđa, ali je PSG do poluvremena ipak poveo golom Kyliana Mbappea iz penala u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

Inače, bivši selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić pratio je derbi francuske Ligue 1 na Parku Prinčeva između PSG-a i Marseillea.

alt

Kamere su zabilježile Papeta u loži stadiona u Parizu, a u kadru ispred njega se vide bivši selektor francuske fudbalske reprezentacije Raymond Domenech te nekadašnji golgeter Arsenala i Manchester Uniteda te nizozemske reprezentacije Robin van Persie.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...