RASPAD SISTEMA U DODIKOVOM SNSD-u: Pavlović objavio da je nezadovoljni načelnik Srebrenice napustio stranku, oglasio se i Grujičić…

Nedugo nakon što je objavljeno da je Mladen Grujičić napustio SNSD, oglasio se i načelnik Srebrenice.

  • Politika

  • 30. Apr. 2022  

  • 1

Radomir Pavlović, predsjednik Općinskog odbora SNSD-a u Srebrenici, sinoć je kazao da su Mladen Grujičić i još dva odbornika napustili tu stranku.

Kao razlog naveo je da nisu zadovoljni izborima, te da su napustili zasjedanje općinske organizacije te stranke.

No, Grujičić je potom u izjavi za N1 negirao navode da napušta stranku, te je prozvao Pavlovića, te je na taj način potvrdio raskol u SNSD-u Srebrenica.

- Radomir Pavlović će napustiti SNSD ako ima ikako morala, niko drugi to neće uraditi - kratko je kazao načelnik Srebrenice Mladen Grujičić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...