CURE DETALJI HAPŠENJA U ZAGREBU: Jedan od šefova Zemunskog klana o kojem je javno govorio Vučić došetao u zatvor i predao se hrvatskoj policiji...

Korać je inače osoba koja je punila stupce medija u susjednim zemljama u kontekstu obračuna dvaju crnogorskih klanova Škaljara i Kavčana u kojima je do sada širom svijeta likvidirano više desetaka osoba.

  • Hronika

  • 30. Apr. 2022  

  • 0

Filip Korać, osoba iz srpskog krim-miljea kojega su mediji prozivali kao jednoga od čelnika srbijanskog Zemunskoga klana te osobu povezanu s vrhom crnogorskog Škaljarskog klana, od utorka se nalazi u Remetincu gdje je sam u pratnji odvjetnika došao s nepoznate lokacije kako bi sudjelovao u kaznenom postupku koji se protiv njega u tajnosti vodio zbog krivotvorenja putovnice, piše "Jutarnji list".

Naime, protiv Koraća su pokrenute istražne radnje zbog posjedovanja krivotvorene hrvatske putovnice, te mu je u tajnosti bio određen istražni zatvor u odsutnosti, a za njim je Hrvatska bila raspisala međunarodnu potjernicu i europski uhidbeni nalog.

Korać je, po svemu sudeći, doznao za to, te je u pratnji zagrebačkoga odvjetnika Gordana Pregleja došao pred Remetinec rekavši kako mu je određen istražni zatvor, a nakon čega je pritvoren.

Korać je inače osoba koja je punila stupce medija u susjednim zemljama u kontekstu obračuna dvaju crnogorskih klanova Škaljara i Kavčana u kojima je do sada širom svijeta likvidirano više desetaka osoba.

Inače, srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić javno je rekao kako je upravo Korać bio osoba koja je organizirala dolazak Splićana Stjepana Mihovilovića, Ante Firića i Damira Tovarovića na utakmicu Partizana i Crvene zvezde u Beograd u decembru 2017. godine kada su Hrvati u sukobu sa suprotstavljenim navijačkim frakcijama i policijom izvukli deblji kraj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...