MAGAZINOVIĆ FRUSTRIRAN ŠTO PROCES IDE SPORO: "Zalažem se za legalizaciju kanabisa u BiH"

"Kada imamo nekoga neuračunljivog na političkoj poziciji, on radi o glavi svima nama", rekao je Magazinović.

  • Mini market

  • 30. Apr. 2022  30. Apr. 2022

  • 1

Saša Magazinović, zastupnik u PDBiH, večerašnji je gost u “Centralnom dnevniku”.  Prenosimo neke detalje intervjua.

Magazinović: “Predložio sam izmjene zakona gdje će izabrani političari morati proći psihofizičke testove i testove na narkotike! Kada pogledam izjave nekih političara pomislim da ili su nesposobni psihofizički ili su nadrogirani! Iz Hrvatske mi kažu da već imaju jednog kandidata! Spremačica koja se zapošljava u državnoj instituciji mora proći te testove, a političari ne moraju! Kada imamo nekoga neuračunljivog na političkoj poziciji, on radi o glavi svima nama!

Zalažem se za legalizaciju kanabisa u BiH u medicinske svrhe! Moja najveća politička frustracija što taj proces ide sporo! Koči ga naša troma, nesposobna administracija! To je priča koja nema političkog protivnika, svi su ‘za’! Bio kanabis legalan ili nelegalan, građani će ga koristiti i kupovati!”

Magazinović: “Napisao sam pismo Milanoviću zato što sam protivnik politike “pravimo se mrtvi” ili “zatvorimo oči” dok se nešto ne promijeni! Treba odgovarati na svaku lošu riječ upućenu BiH! Bh. lideri ne odgovaraju Milanoviću zato što kalkulišu i vode politiku koja nije korisna za BiH! Ne bih mogao prešutjeti kao što šuti Izetbegović! Milanovića sam poznavao dobro, ovog Milanovića ne poznajem! Stari Zoran Milanović je 2010. godine podržavao Komšića! Na moje pismo ima reakcija iz Milanovićevog kabineta, ali su u maniru samog Milanovića!”

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...