MALO DRUGAČIJA ČESTITKA IZ BANJE LUKE: „Vama ne bih čestitao 1. maj, čestitat će vam stranački šefovi kojima odgovarate…“

"Nadam se da ste svjesni toga, kad barem niste iskreni", poručio je Mijatović.

  • Mini market

  • 01. Maj 2022  

  • 0

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović uputio je čestitku za 1. maj.

"Svim radnicima (500.000) koji su u posljednjih 10 godina napustili BiH, a danas rade u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, Švedskoj, Norveškoj…. čestitam Dan rada, nadam se da vam je bolje gdje god da ste.

Radnicima u privredi u BiH od srca čestitam Dan rada, vi ste jedina istinska vrijednost ekonomije ove zemlje.

Radnicima u policiji, vojsci, zdravstvenom sektoru, rudarima, i prosvjeti istinske čestitke, vi ste jedini radnici u državnoj službi.

Radnicima u državnoj službi čestitke, nadam se da shvatate da smo propali svi, jer vas ima više nego radnika u privredi.

Sindikalistima ne bih čestitao vama će čestitati stranački šefovi kojima odgovarate, izuzetak su malobrojni čestiti sindikalni lideri - njima iskrene čestitke.

Kolege političari, treba da nas je sramota sve zajedno, uništili smo ovu zemlji, radničku klasu i ekonomiju - nadam se da ste svjesni toga, kad barem niste iskreni, poručio je Mijatović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...