"ČESTO MORAM OBJAŠNJAVATI DA NE ŽIVIMO SKUPA": Barbara Kolar otkrila s kojim je kolegom "spajaju" (FOTO)

U showu "Zvijezde pjevaju" susretala se s bivšim partnerom Robertom Ferlinom koji je bio jedan od takmičara u showu.

  • Show

  • 03. Maj 2022  03. Maj 2022

  • 0

Jedna od najpopularnijih hrvatskih voditeljica, Barbara Kolar, nedavno se našla u centru pažnje iz neobičnog razloga.

Naime, u showu "Zvijezde pjevaju" susretala se s bivšim partnerom Robertom Ferlinom koji je bio jedan od takmičara u showu.

Robert i Barbara su svoje susrete odradili uz šalu i bez imalo neugode, a on je u nedavnom intervjuu za Story.

Barbara Kolar i Robert Ferlin su u odličnim odnosima nakon prekida (Foto: Story.hr)

"Barbaru ne mogu više nahvaliti. Bio sam s njom godinama, nije li to dovoljna hvala? Zezam se, naravno. Osim što fantastično izgleda, još više kod nje cijenim to što je najbolja voditeljica u Hrvata. Ima savršenu dikciju, zvonki glas. Andrej Baša jednom je prilikom rekao da je nevjerojatno koliko joj se svako slovo razumije. A toga nema. I ja sam radijski voditelj i znam da nisam tako čist", ispričao je radijski voditelj.

Barbara je u svom novom intervjuu otkrila da je često spajaju s kolegom Duškom Ćurlićem jer neki ljudi misle da su njih dvoje u paru.

"Često moramo objašnjavati da ne živimo skupa i da bi bilo dobro i ovog drugoga nazvati", rekla je za portal mirovina.hr i dodala da su njih dvoje već navikli na to i da se sad tome smiju.

Barbara Kolar i Duško Ćurlić su dugogodišnji kolege

(Foto: Story.hr)

U  istom se intervjuu Barbara prisjetila svojih televizijskih početaka i otkrila kako je njena karijera na malim ekranim započela gotovo slučajno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...