IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Počela nova sezona showa „Zvijezde pjevaju“, društvene mreže bruje o izgledu hrvatske voditeljice… (FOTO)

„Nama je bilo zabavno, nadam se da će biti i vama“, napisala je na Instagramu hrvatska voditeljica Barbara Kolar nakon prve epizode nove sezone showa „Zvijezde pjevaju“.

  • Show

  • 04. Okt. 2020  04. Okt. 2020

  • 0

Počela je deveta sezona zabavnog HRT-ovog showa „Zvijezde pjevaju“. I ove sezone vode ga Duško Ćurlić (52) i Barbara Kolar (50) koja je oduševila vitkom linijom. Obukla je crnu haljinu koja je istaknula njezin nikad tanji struk.

- Počinje deveta po redu, ali prva 'novonormalna' sezona showa 'Zvijezde pjevaju'. Iako do finala nećete moći glasovati i utjecati na ishod pojedine epizode možete sve komentirati na Facebooku i Instagramu. Nama je bilo zabavno, nadam se da će biti i vama! - napisala je Barbara na Instagramu.

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...