MLAĐE JE SLAĐE: Slavna glumica se ne odvaja od 15 godina mlađeg muškarca, paparazzi su ih uhvatili u "akciji"

Prije Lucasa bila je zaručena s Judeom Lawom i Tomom Sturridgeom, s kojim je 2012. godine dobila kćer Marlowe.

  • Show

  • 09. Maj 2022  09. Maj 2022

  • 0

Sienna Miller uživala je u društvu svog dečka i manekena Olija Greena na dobrotvornoj zabavi u Londonu u četvrtak. Glumica se nije odvajala od 15 godina mlađeg partnera, a i blistala je u crnoj haljini do poda, ukrašenoj šljokicama te s izrezom na leđima. Sjajni dizajn haljine bio je upotpunjen valovitim detaljima od tila i ukrasima od šifona na ramenima.

Na zabavi je bila i manekenka Cara Delevingne s kojom se Sienna fotografirala.

Par je izgledao vrlo zaljubljeno dok su izmjenjivali zagrljaje i dodire prilikom fotografiranja i druženja na zabavi. 

Na zabavi je bila i manekenka Cara Delevingne s kojom se Sienna fotografirala, te njena sestra Poppy, Kate Moss, Ellie Goulding, Stella McCartney i Charlotte Tilbury.

Prije Lucasa bila je zaručena s Judeom Lawom i Tomom Sturridgeom, s kojim je 2012. godine dobila kćer Marlowe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...