NJEN IZBOR JE UDOBNOST: Sienna Miller u obući koja je zaludila svijet mode (FOTO)

Ovo nije prvi put da je glumica viđena u Birkenstock cipelama.

  • Žena

  • 09. Feb. 2023  

  • 0

Modne ikone odlučile su svijetu jasno pokazati da je udobnost ključ zdravog razmišljanja i da ljepota ne dolazi nužno iz 'namontiranosti', kao što su mnogi nekad o ljepoti promišljali.

Sve više poznatih dama ove je sezone prigrlilo povratički trend Birkenstock klompi, tačnije Birkenstock Clogs. Njihov status potvrdila je nedavno i Sarah Jessica Parker na setu serije 'And... Just Like That' zamijenivši svoj zaštitni znak udobnim natikačama.

alt

Trendu se priklonila i Sienna Miller koja je u udobnom outfitu prošetala Manhattanom. 

Glumica je prošetala ulicama New Yorka potpuno bez šminke, a pokazala je da i udobnost može izgledati dobro i stylish.

Sienna Miller

Sienna Miller

Look u bež tonovima sastojao se od prljavo bijele trenerke i kratke teddy jakne brenda Isabel Marant, od modnih dodataka nosila je torbu zebrastog uzorka francuskog brenda Rouje i neizostavne tamnosmeđe Birkenstock klompe. Jedino što je odskakalo bile su njezine tirkizne čarape, navodi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...