"SB" NA MJESTU DOGAĐAJA, POČELA SJEDNICA SKUPŠTINE KANTONA SARAJEVO: Zastupnici o finansijskim izvještajima institucija za kulturu i... (FOTO)

U toku je peti nastavak 52. radne sjednice Skupštine Kantona Sarajevo.

  • Vijesti

  • 24. Maj 2022  25. Maj 2022

  • 0

U toku je peti nastavak 52. radne sjednice Skupštine Kantona Sarajevo.

Na dnevnom redu preostale su 34 tačke dnevnog reda među kojima su brojni finansijski izvještaji institucija za kulturu u KS.

Osim toga, na dnevnom redu naći će se Prijedlog Odluke o prihvatanju zaduženja po Ugovoru o zajmu između Bosne i Hercegovine i EBRD-a za projekat „Javni prevoz Sarajevo e-Mobility“, te Prijedlog Odluke o dopunama Odluke o usvajanju plana restruktuiranja zdravstvene djelatnosti i reorganizacije zdravstvenih ustanova u Kantonu Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...