SVI NA GRBAVICU: Počela prodaja ulaznica za „Remake derbija između Željezničara i Sarajeva iz 1996. godine“

Ulaznice za „Remake derbija između Željezničara i Sarajeva iz 1996. godine“ koji će biti odigran na stadionu Grbavica 8. juna od danas su u prodaji.

  • Sport

  • 01. Jun. 2022  01. Jun. 2022

  • 0

Ulaznice za „Remake derbija između Željezničara i Sarajeva iz 1996. godine“ koji će biti odigran na stadionu Grbavica 8. juna od danas su u prodaji. Karte se mogu kupiti po cijeni od 5 KM, a sav prihod od prodaje ide u Fond „Sportisti za život“ kojeg su u saradnji sa udruženjem Pomozi.ba osnovali Edin Džeko i Mirza Teletović (iz ovog Fonda već je utrošeno više od 100.000 KM za potrebe liječenja oboljelih bh. građana).

"Još jednom pozivamo sve zainteresovane da svojim prisustvom na utakmici pomognu liječenje naših građana, ali i uživaju u potezima starih majstora, koji još imaju magije u svojim nogama. Muharemović, Biščević, Pehlivanović, Gušo, Žerić, sa jedne strane, te Gogalić, Ferhatović, Granov, Uščuplić, Hošić, Dedić i ostali sa druge strane, obećavaju napetu i neizvjesnu utakmicu u kojoj su svi oni, koji istrče na teren, ali i svi oni koji se pojave na tribinama, već pobjednici", saopćeno je iz Pomozi.ba.

Ulaznice možete kupiti u prostorijama Udruženja Pomozi.ba i fan šopovima FK Željezničar i FK Sarajevo. Gledaoci koji dolaze iz inostranstva ulaznice mogu kupiti putem Paypala - paypal1@pomozi.ba sa naznakom „Remake derbi“. Fond za liječenja možete podržati i pozivom na broj telefona 17021 kojim donirate 2 KM!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...