STRIC LEGENDARNOG ŠPANCA OBJAVIO: Rafael Nadal će nastupiti na Wimbledonu

Nadal je uradio jednu terapiju na nervu, a ostaje da se vidi da li će biti potrebe i za drugom ili će doći do poboljšanja situacije sa stopalom.

  • Sport

  • 11. Jun. 2022  11. Jun. 2022

  • 0

Toni Nadal, trener i stric Rafaela Nadala, vjeruje da će njegov sinovac nastupiti na Wimbledonu uprkos problemima sa stopalom.

Nadal je uradio jednu terapiju na nervu, a ostaje da se vidi da li će biti potrebe i za drugom ili će doći do poboljšanja situacije sa stopalom.

“Da, Rafael će igrati na Wimbledonu“, rekao je Toni Nadal, trener Felixa Auger-Alliasimea, na turniru u Stuttgartu.

“Planira da trenira na Mallorci na travi od ponedjeljka. Kada smo razgovarali jučer (petak), rekao je da ide mnogo bolje, a prethodno mi je govorio da ga je sve boljelo. Želi da trenira. Ako bude imao i malu šansu, igrat će na Wimbldonu“, dodao je Toni.

Wimbledon počinje 27. juna, uz direktne prenose na Sport klubu, a na njemu je Nadal slavio dva puta –  2008. i 2010. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...