STRAVIČNO UBISTVO: U sačekuši izrešetan poznati pjevač iz Novog Pazara, nastupao je u „Zvezdama Granda“ (VIDEO)

Svojevremeno je učestvovao u takmičenju "Zvezde Granda", a za ovu medijsku kuću objavio je i pjesmu "Dugo, dugo smo se tražili".

  • Hronika

  • 12. Jun. 2022  

  • 0

Folk pjevač Enver Miki Kolašinac ubijen je jučer u Nizozemskoj, pišu srbijanski mediji.

Njega je sa više hitaca u ranim jutarnjim satima usmrtio nepoznati napadač, a tužnu vijest potvrdila je njegova sestra.

Kolašinac je, inače, iz Novog Pazara, a boravio je i u Nizozemskoj i Austriji.

Svojevremeno je učestvovao u takmičenju "Zvezde Granda", a za ovu medijsku kuću objavio je i pjesmu "Dugo, dugo smo se tražili".

"Brate moj, primila sam vijest da si nas prerano napustio, da su te ubili prokletnici. Duša mi je slomljena. Ostavio si me ali ćeš zauvijek biti u mom srcu. Sada si na onom svijetu sa našim ocem", na društvenim mrežama napisala je njegova sestra Aiša.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...