SPEKTAKULARAN NASTUP U MILANU: Stonesi održali koncert za pamćenje, legendarni Mick Jagger briljirao... (VIDEO)

Uz 78-godišnjeg Jaggera, pred oduševljenom publikom su se pojavili njegov vršnjak Keith Richards, Ronnie Wood, te Steve Jordan.

  • Kultura

  • 23. Jun. 2022  23. Jun. 2022

  • 0

Slavni Rolling Stonesi održali su u utorak navečer spektakularan nastup na stadionu Giuseppe Meazza u Milanu, a to je ujedno bio veliki povratak i prvi izlazak na pozornicu Micka Jaggera nakon što je obolio od koronavirusa.

Uz 78-godišnjeg Jaggera, pred oduševljenom  publikom su se pojavili njegov vršnjak Keith Richards, 75-godišnji Ronnie Wood, te Steve Jordan, koji se priključio turneji nakon smrti dugogodišnjeg bubnjara Charlieja Wattsa.

Jagger je tokom nastupa skakao i plesao pun energije, baš kao da nekoliko dana ranije nije prebilo koronavirus, zbog čega je bend bio primoran otkazati nekoliko koncerata...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...