PROCURIO VIDEO KRVAVOG POHODA U OSLU: Snimljen trenutak kada je muškarac ušao u klub i počeo pucati po ljudima...

U napadu je ubijeno dvoje ljudi, a 19 je ozlijeđenih.

  • Hronika

  • 25. Jun. 2022  

  • 0

U glavnom gradu Norveške dvoje ljudi je ubijeno, a 19 ih je ozlijeđeno u pucnjavi u noćnom klubu. Napadač je uhićen u blizini kluba London Pub, a kod njega su pronašli dva oružja

Pucnjava se čula oko 1 sat ujutro u subotu u popularnom gay klubu London Pub usred Osla. Napadač je uhićen i policija zasad misli da je djelovao sam, a njegovi motivi za ovaj zločin zasad nisu jasni.

U napadu je ubijeno dvoje ljudi, a 19 je ozlijeđenih.

- Vidio sam muškarca kako dolazi s torbom, uzeo je pištolj i počeo pucati - rekao je novinar norveške javne televizije NRK Olav Roenneberg.

Policija je objavila da je napadač pucao na tri lokacije u Oslu u 1 iza ponoći po lokalnom vremenu, uključujući poznati gay bar London Pub. Ubio je dvoje, a ranio još 19 ljudi, od kojih su neki u teškom stanju. Policija ga je uhitila, ali nije davao izjave. Imao je dva oružja koja su zaplijenjena, a pretražen mu je i stan.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...