NUTELLA VOLI BOSNU I HERCEGOVINU: Fotografije Dženada Džine na teglicama najpopularnijeg čokoladnog namaza na svijetu

Italijanska kompanija Ferrero koja proizvodi popularnu Nutellu, čokoladni namaz s lješnjakom, na svojim teglicama objavila je fotografije popularnog bh. fotografa Dženada Džine iz Jablanice.

  • Jeste li znali

  • 28. Jun. 2022  28. Jun. 2022

  • 0

Na policama marketa širom Bosne i Hercegovine mogu se pronaći limitirana izdanja najpopularnijeg čokoladnog namaza na svijetu sa fotografijama gradova i ljepota naše države.

Italijanska kompanija Ferrero koja proizvodi popularnu Nutellu, čokoladni namaz s lješnjakom, na svojim teglicama objavila je fotografije popularnog bh. fotografa Dženada Džine iz Jablanice.

"Čast mi je objaviti da se moje fotografije nalaze na pakovanjima najpoznatijeg krema na svijetu, megabrenda Nutella. Saradnja sa Nutellom je jedna velika promocija prirodnih i kulturnih spomenika Bosne i Hercegovine i velika motivacija za moj daljni rad na promociji naše države. Naime, izašla je limitirana serija Nutella namaza 'Ja volim Bosnu i Hercegovinu' i možete je naći u trgovinama širom Bosne i Hercegovine. Fotografije Mostara, Banje Luke, Travnika, Visegrada, Jablanice, Vjetrenice, Zelengore, Šujice, Srebrenika, krase staklenke Nutella namaza. Sakupite svoju kolekciju Nutella teglica sa motivima iz Bosne i Hercegovine", poručio je Džino na društvenim mrežama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...