TAČKICE SU NJEN UZORAK: Kate Middleton modno nepogrešiva, na Wimbledon stigla u haljini u kojoj smo je vidjeli (FOTO)

Istu je kreaciju nosila prije tačno mjesec dana na uličnoj zabavi u Kensingtonu u Londonu.

  • Žena

  • 06. Jul. 2022  06. Jul. 2022

  • 0

Već je naveliko poznato da Kate Middleton voli "reciklirati" svoju odjeću, odnosno više puta nositi isti komad. To redovito radi kroz posljednjih nekoliko godina, no sada je prvi put napravila nešto neočekivano. Naime, sa suprugom, princom Williamom je posjetila All England Lawn Tennis & Croquet Club kako bi gledali prvi dan četvrtfinalne faze Wimbledona.

Za ovu priliku nosila je azurno plavu midi haljinu s bijelim tačkama koju potpisuje Alessandra Rich koja joj izvrsno stoji i koju smo na njoj već vidjeli i to vrlo nedavno. Naime, istu je kreaciju nosila prije tačno mjesec dana na uličnoj zabavi u Kensingtonu u Londonu, gdje se družila s mještanima tokom proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete II.

image

Kate je divnu tačkastu haljinu nedavno već nosila.

Ovoga puta također je nosila biserne naušnice, no nešto drukčijeg dizajna te, koliko je vidljivo s fotografija, cipele s otvorenim petama umjesto klasičnih salonki. S obzirom na to da je njezin modni stil, otkako je postala članicom britanske kraljevske porodice, vrlo promišljen, moguće je da je i ovaj potez bio namjeran, iako razlog još nije poznat, prenosi Gloria.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...