PROCURIO VIDEO: Princeza Kate Middleton snimljena u šetnji sa suprugom, prvi snimak nakon operacije..

To je ujedno i tek treći put da je princeza viđena u javnosti od kraja decembra

  • Show

  • 19. Mar. 2024  19. Mar. 2024

  • 0

Princeza Kate viđena je u javnosti samo sedmicu dana nakon kontroverze oko digitalne manipulacije fotografije koju je u na platformi X objavila Kensingtonska palača.

Princeza od Walesa, prikazana je u novom videu sa princom Williamom dok je par bio u posjeti lokalnoj farmi tokom vikenda u Windsoru u Engleskoj.

Video, koji je objavio britanski list The Sun, a podijeljen je u ponedjeljak navečer, prvi je video snimak koji je javnost vidjela otkako je Kate hospitalizirana sredinom januara zbog, kako je Kensingtonska palača tada opisala; planirane operacije abdomena.

alt

To je ujedno i tek treći put da je princeza viđena u javnosti od kraja decembra dok se na mrežama i dalje postavljaju pitanja o njenom zdravlju i potencijalnim ljubavnim aferama o kojima javnost u Britaniji bruji, a što Kraljevska porodica odbacuje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...