ZBOG BROJNIH ŠPEKULACIJA: FUP se oglasio o navodnoj kandidaturi Nermina Šehovića za člana Predsjedništva BiH

S obzirom na veliko interesovanje kada su u pitanju medijski natpisi o navodnoj kandidaturi policijskog službenika Federalne uprave policije Nermina Šehovića za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, kao kandidata Stranke za Bosnu i Hercegovinu, oglasili su iz ove institucije.

  • Vijesti

  • 06. Jul. 2022  06. Jul. 2022

  • 0

S obzirom na veliko interesovanje kada su u pitanju medijski natpisi o navodnom kandidatu policijskog službenika Federalne uprave policije Nermina Šehovića za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, kao kandidata Stranke za Bosnu i Hercegovinu, oglasili su se iz ove institucije.

"Ovim putem Vas informišemo da je Jedinica za profesionalne standarde Federalne uprave policije, odmah po saznanju za navedeno pokrenula internu istragu s ciljem utvrđivanja svih činjenica i navoda iznesenih u medijima, te ćemo Vas po okončanju iste blagovremeno informisati", naveli su iz FUP-a. .

S obzirom na to da se u javnosti špekuliše neprovjerenim informacijama, kada su u pitanju postupci Federalne uprave policije u konkretnom slučaju, iz FUP-a su naveli da se njihovi službeni stavovi i informacije mogu preuzeti sa službene internet-stranice http://www. fup.gov.ba

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...