KRŠ I LOM NA AUTOCESTI PREMA MORU: Lančani sudar u tunelu, kolona dugačka 8 kilometara...

Još nije poznato je li u nesreći bilo i ozlijeđenih.

  • Hronika

  • 10. Jul. 2022  

  • 0

Kolona duga čak 8 kilometara nastala je u Hrvatskoj nakon velikog sudara više vozila u tunelu Sveti Marko na autocesti A1 u nedjelju ujutro.

Prema prvim informacijama, sudarilo se osam vozila, kažu iz karlovačke policije. Još nije poznato je li u nesreći bilo i ozlijeđenih.

Kako javlja HAK u 9 sati, uklonjena su vozila iz prometne nesreće, no i dalje se u smjeru mora vozi usporeno.

Istovremeno, mnogi su vozači odlučili ranije sići s autoceste pa je pred naplatom Karlovac u smjeru mora kolona oko 1 kilometar.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i u smjeru unutrašnjosti te nekim graničnim prijelazima, a u zonama radova mogući su povremeni zastoji, navodi HAK.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...