LEŽERNA ŠETNJA: Heidi Klum plijenila je pozornost pomalo netipičnim izdanjem (FOTO)

U društvu supruga, njemačkog muzičara Toma Kaulitza, slavna Heidi Klum plijenila je pozornost pomalo netipičnim izdanjem za svoj prepoznatljivi stil odijevanja.

  • Žena

  • 11. Jul. 2022  

  • 0

Poput latino dive Jennifer Lopez, 49- godišnja Njemica prigrlila je trend traperica opuštena kroja, a njezin odabir bio je zanimljiv patchwork model.

U kombinaciji s traper košuljom, ovo casual izdanje naglasila je crnim komadima poput velike, slamnate torbe i kapom kakva je dominirala modnom scenom početkom milenija.

Visoke potpetice za ovu odjevnu kombinaciju odbacila je prigrlivši crnu verziju omiljenih anatomskih natikača Arizona s potpisom njemačkog brend Birkenstock.

tportal

Sasvim je očito zašto su ove sandale ne samo popularne kod modela i voditeljice Heidi Klum, već su i najpopularniji trend obuće u aktualnoj sezoni, među ljubiteljima mode diljem svijeta. Uostalom, model njemačkog brenda svake godine od svog izuma u ranim 1960-ima slovi za bestseller i odavno je 'procvjetao' od anatomske obuće do 'it' modela na modnoj sceni, navodi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...