NEVJEROVATNO: Turisti objavili fotografiju računa iz restorana u albanskom ljetovalištu…

Cijene divljaju u susjedstvu. U Hrvatskoj pizzu plaćaju čak 125 maraka, a u Crnoj Gori sve je skuplje nego prošle godine, a sada znamo i šta turiste čeka u Albaniji.

  • Šareni svijet

  • 25. Jul. 2022  

  • 4

Cijene divljaju u susjedstvu. U Hrvatskoj pizzu plaćaju čak 125 maraka, a u Crnoj Gori sve je skuplje nego prošle godine. Sada znamo i šta turiste čeka u Albaniji.

Na Facebook grupi "Ljetovanje u Albaniji" objavjena je fotografija računa iz restorana koji se nalazi u u Ksamilu, na jugu Albanije.

- 21.7. 2022, riblji restoran kod centralnog kružnog toka u Ksamilu. 1kg školjki, 1/2 kg lignji, 1/2 kg gambora, dvije grčke salate i piće. Svaka preporuka! - napisao je turist uz račun sa cijenom.

Sve navedeno koštalo ga je 3.370 leka ili preračunato u bh. valutu, oko 55 konvertibilnih maraka.

(SB)

https://www.blic.rs/slobodno-vreme/srbin-otisao-u-albaniju-na-more-i-objavio-racun-iz-restorana-ovo-je-bio-ceh/yvkd5b7

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...