BORENOVIĆ IZRAZIO SUMNJE: Zašto Dodik nije pozvao rukovodstvo Srbije na otvaranje puta za...

"Ne samo što nikoga nisu pozvali od zvaničnika Srbije nego su i autoput usmjerili 'samo' prema Zagrebu", poručio je Borenović.

  • Politika

  • 30. Jul. 2022  30. Jul. 2022

  • 1

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović komentirao je put za Zagreb čiji je završetak radova obilježen bez zvanica iz Srbije.

"Nevjerovatno, režim i javni servis RS uklonili Srbiju i Beograd iz svečanosti povodom završetka mosta na Savi kod Gradiške. Ne samo što nikoga nisu pozvali od zvaničnika Srbije nego su i autoput usmjerili “samo” prema Zagrebu. Baš nisko nakon svega što matica radi", napisao je.

Jučer je obilježen završetak radova na mostu na Savi u Gradišci. Most nije u upotrebi, jer hrvatska strana još nije uradila pristupne puteve.

Kako je najavljeno, most bi mogao da bude u funkciji 2024. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...