OBJAVILI ISTOVREMENO: Da li je ovo zajednički izborni slogan Jelene Trivić i Mirka Šarovića (FOTO)

Trivić je kandidat za predsjednika Srpske, a Šarović za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine

  • Politika

  • 13. Avg. 2022  

  • 0

Kandidati opozicije za dvije najvažnije finkcije, Jelena Trivić i Mirko Šarović, na svojim Facebook stranicama objavili statuse uz tekst "Pobjeda naroda, da živimo", bez detaljnog objašnjenja o čemu je tačno riječ.

Međutim, brojni pratioci već pretpostavljaju da je riječ o sloganu koji je predstavljen na, mnogi će reći, neuobičajen način.

Da li se iza ovoga krije neka druga priča ili je u pitanju zajednički slogan sa kojim će ovaj dvojac izaći na izbore, ostaje nam da vidimo. Trivić je kandidat za predsjednika Srpske, a Šarović za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, piše Srpskainfo.

SDS je prije nekoliko dana predstavio svoj slogan “Živjećeš bolje”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...