LUDNICA U ENGLESKOJ: Liverpool ponovno kiksao, utakmicu na Anfieldu obilježio sramotan potez velike zvijezde (VIDEO)

Tim Juergena Kloppa je tako još uvijek bez pobjede i nakon dva kola zaostaje četiri boda za Manchester Cityjem i Arsenalom.

  • Sport

  • 16. Avg. 2022  

  • 0

Nogometaši Liverpoola odigrali su samo 1-1 protiv Crystal Palacea pred svojim navijačima na Anfieldu u posljednjoj utakmici 2. kola engleske Premier lige.

Tim Juergena Kloppa je tako još uvijek bez pobjede i nakon dva kola zaostaje četiri boda za Manchester Cityjem i Arsenalom.

To nije bila jedino loše što se dogodilo "crvenima". Naime, od 57. minute su igrali s igračem manje, jer je Darwin Nunez glavom namjerno udario Joachima Andersena i zaradio crveni karton pa će nekoliko utakmica biti "na hlađenju".

Video Nunezovog udaranja pogledajte OVDJE

U tom trenutku je njegova ekipa već bila i u rezultatskom zaostatku golom Wilfrieda Zahe u 32. minuti.

Liverpool je izjednačio u 61. minuti, a strijelac je bio Luis Diaz udarcem s ruba kaznenog prostora.

Pogledajte golove.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...