PETA POBJEDA ZAREDOM: Pobjedu je Redsima donio Mohamed Salah, Klopp oduševljen (VIDEO)

Salah je za pobjedu Liverpoola danas pogodio na asistenciju Virgila van Dijka već u 13. minuti susreta.

  • Sport

  • 06. Maj 2023  

  • 0

Ekipa Liverpoola upisala je večeras petu pobjedu zaredom u engleskoj Premier ligi, a na Anfieldu je poražen Brentford (1:0). 

Pobjedu je Redsima donio Mohamed Salah, te su oni sada prišli na samo bod zaostatka za četvrtoplasiranom Manchester Unitedu.

No, ono što nije dobra vijest za ekipu Jurgena Kloppa, jeste činjenica da United ima čak dvije utakmice manje, kao i trećeplasirani Newcastle, koji ima tri boda više.


Salah je za pobjedu Liverpoola danas pogodio na asistenciju Virgila van Dijka već u 13. minuti susreta.

S druge strane, Brentford je ostao deveti na tabeli sa 50 bodova i sada su mu šanse da izbori neko evropsko takmičenje minimalne, navodi SCsport.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...