LUDI PREOKRET U IZRAELU: Crvena zvezda vodila, pa izgubila od Maccabija u borbi za grupnu fazu Lige prvaka, pogledajte golove…

Gledatelji su u Izraelu mogli uživati u sjajnom nogometu uz mnoštvo golova, a uzvrat je na rasporedu iduće sedmice u Beogradu.

  • Sport

  • 18. Avg. 2022  

  • 0

Maccabi iz Haife u prvoj je utakmici playoffa za Ligu prvaka kod kuće svladao Crvenu zvezdu 3:2. Gledatelji su u Izraelu mogli uživati u sjajnom nogometu uz mnoštvo golova, a uzvrat je na rasporedu iduće sedmice u Beogradu.

Maccabi je u susret ušao napadački i poveo u 18. minuti. preko Frantzdyja Pierrota. Gosti su se potom probudili i do kraja prvog poluvremena kreirali preokret. Prvo je Pešić u 27. minuti uz dosta sreće nakon udarca Kataija pogodio za 1:1, da bi potom u 40. minuti Kanga sjajno zabio za preokret i vodstvo gostiju.

U nastavku utakmice ponovno je strijelac bio Pierrot u 51. minuti, a deset minta kasnije domaćin je preko Cheryja stigao i do vodstva što se u konačnici pokazalo kao konačan rezultat.

Pogledajte golove.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...