NURKIĆ UOČI UTAKMICE SA MAĐARSKOM: "Igramo za sebe, za grb, za BiH, za narod koji voli BiH..."

Utakmica BiH – Mađarska na programu je sutra u 14:30 minuta a direktan prenos utakmice možete gledati na Sport klubu.

  • Sport

  • 31. Avg. 2022  31. Avg. 2022

  • 0

Jusuf Nurkić naš najbolji košarkaš razgovarao je sa slovenskim novinarima koje je interesovalo kako je odabrao BiH. Nurkić je potvrdio da je bio jako blizu da igra za Sloveniju ali da je na kraju odlučio srcem igrati za zemlju u kojoj je rođen.

Pred prvi duel Eurobasketa sa Mađarima na pitanje N1 koliko je smrt majke selektora dodatni motvi igračima da ga obraduju, Nurkić je odgovorio:“Mi prvo igramo za sebe, za grb, za BiH. Za narod koji voli BiH. Igraćemo i za selktora to je dodatni motiv da budemo ozbiljniji. Svaki protivnik je ozbiljan i nije ovdje slučajno. Svi igraju košarku kao i u fudbalu i bilo kojem sportu. Mislim da se ne trebamo bojati nikoga i ne bojimo se nikoga kao što smo izašli sa Francuskom i odigrali dobru utakmicu.” 

Utakmica BiH – Mađarska na programu je sutra u 14:30 minuta a direktan prenos utakmice možete gledati na Sport klubu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...