IKONA NAŠEG VREMENA: Jordanska kraljica Rania proslavila rođendan

Žena kojoj se dive, važi za ikonu dobrog stila, kraljica Rania Al-Abdullah imala je 28 godina kada je sa suprugom zasjela na prijestolje Jordana.

  • Žena

  • 02. Sep. 2022  

  • 0

Kraljica Rania Al-Abdullah u srijedu je proslavila 52. rođendan.

Na društvenim mrežama kraljica je podijelila fotografiju na kojoj slavi sa svojom porodicom, uključujući nove prinove, zaručnicu princ Huseina i zaručnika princeze Iman.

"Srce mi je puno! Ne mogu tražiti bolji način za proslavu nego s najmilijima oko sebe", napisala je kraljica Rania na Facebooku.

Žena kojoj se dive, važi za ikonu dobrog stila, kraljica Rania Al-Abdullah imala je 28 godina kada je sa suprugom zasjela na prijestolje Jordana.

 

Snažno se bori za žene u svom društvu, ruši predrasude o islamu, a uz to bira divne odjevne kombinacije, pa je postala prava ikona našeg vremena.

Podsjetimo, ranije ovog ljeta, zaručila se njena kći, a zatim i sin. Emotivnim objavama tada je oduševila javnost.

 

Radiosarajevo.ba

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...