NURKIĆ NAKON UTAKMICE: "Žao mi je što nismo izdržali do kraja"

Naš tim naredni meč igra sutra od 17 sati i 30 minuta protiv selekcije Slovenije.

  • Sport

  • 03. Sep. 2022  

  • 0

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od domaćina Njemačke u susretu drugog kola Eurobasketa rezultatom 92:82.

Nakon susreta najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić osvrnuo se na meč.

“Tvrda utakmica, žao mi je što nismo pobijedili i izdržali do kraja. Ipak, nekada kada odete na minus neki, veoma se teško vratiti do kraja. Potrebno je puno energije, bili smo ekipa i idemo dalje. Sutra je novi protivnik, želja je tu i idemo dalje”, rekao je Nurkić.

Osvrnuo se Nurkić i na navijače koji su danas bili velika podrška našem timu.

“Mislim da su navijači zadovoljni onim što smo pokazali. Borili smo se i nadamo se da će sutra biti još bolje”, jasan je Nurkić.

Da li su neke sudijske odluke bile kontraverzne?

“Ne bih se vraćao na sudije, možemo govoriti o njima. Naše izgubljene lopte su ključne, pogotovo moje, moram igrati bolje i sutra će biti bolje”, istakao je Nurkić za N1, a potom dodao:

“Odbrana je u ovom momentu, ali kada igrate sa najboljima morate pogađati sve. Opet kažem, možemo igrati sa svima, nema vremena za žaljenje, sutra je novi dan i bit ćemo spremni.”

Naš tim naredni meč igra već sutra i to od 17 sati i 30 minuta protiv selekcije Slovenije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...