NA PRIMJERU SVOG UNUKA: Izudin Bajrović prenio iskustvo svoje kćerke i pokazao svu besmisao zdravstva u Sarajevu

Njihovo iskustvo, djed Izudin je prenio na svom Facebook profilu kojeg prenosimo u cjelosti.

  • Mini market

  • 06. Sep. 2022  06. Sep. 2022

  • 5

Doajen bh. glumišta Izudin Bajrović prije dva mjeseca postao je djed, nakon što mu se porodila kćerka Hana.

Njegov unuk Davud nedavno je trebao da, kao i sve bebe, snimi ultrazvuk kukova, da bi se na vrijeme utvrdilo da su kukovi „zreli“. No, umjesto da majke s tako malom djecom, koje svugdje imaju prednost, s lahkoćom prolaze ove procedure, Bajrovićevu kćerku Hanu i njenog supruga dočekao je hladan tuš u sarajevskom domu zdravlja kojem pripadaju.

Njihovo iskustvo, djed Izudin je prenio na svom Facebook profilu kojeg prenosimo u cjelosti:

"Moj unuk Davud ima dva mjeseca i danas je Davud išao da snima kukove. Ustvari, nije on išao, nego su ga njegovi roditelji nosili, jer je Davud mali i ne zna još ni da hoda. I otišao je Davud u dom zdravlja kom pripada i tamo su mu rekli da treba ići u drugi dom zdravlja, kom ne pripada, jer mu u domu zdravlja kom pripada ne mogu snimiti kukove. I Davud je otišao u taj drugi dom zdravlja, kom ne pripada i tamo su mu rekli da mu oni neće snimiti kukove, jer tu ne pripada i da se treba vratiti u dom zdravlja kom pripada. I Davud se vratio u dom zdravlja kom pripada i dobra teta doktorica ga je primila i napisala mu uputnicu za radiologiju da mu snime kukove. Onda je Davud otišao na radiologiju, odnosno nije on otišao, nego su ga roditelji odnijeli pošto je Davud mali i ne zna da hoda i na radiologiji su mu rekli da nemaju termina za njega, nego da on ide na KCUS.

Onda je Davud otišao na KCUS i oni su mu rekli da će mu snimiti kukove, ali da u domu zdravlja kom pripada napišu da mu oni neće snimiti kukove. Onda se Davud vratio u dom zdravlja kom pripada i tražio da mu oni napišu da mu neće snimiti kukove, odnosno nije on tražio jer je on mali, ima samo dva mjeseca i ne zna još da govori, nego su njegovi roditelji to tražili, ali su mu u tom domu zdravlja rekli da oni to neće napisati, jer zašto bi protiv sebe pisali, ali da i dalje nema termina za Davuda i za njegovo snimanje kukova. Predložili su mu da ode privatno i da snimi kukove. I tako će Davud otići privatno i snimiće svoje male kukove i oni će akoBogda biti u redu."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...