NOVI SLUČAJ NA KOSOVU: Djevojčicu iz Gnjilana silovala dvojica muškaraca od marta do aprila

Kako je saopštila Kosovska policija, dvojica osumnjičenih u ovom slučaju su uhapšena i nalaze se u pritvoru. Za sada drugi detalji slučaja nisu poznati.

  • Hronika

  • 08. Sep. 2022  

  • 0

Maloljetna djevojčica iz Gnjilana prijavila je Kosovskoj policiji da su je u periodu od marta do aprila ove godine silovala dvojica muškaraca, prenosi portal Reporteri.

Kako je saopštila Kosovska policija, dvojica osumnjičenih u ovom slučaju su uhapšena i nalaze se u pritvoru. Za sada drugi detalji slučaja nisu poznati.

"Maljoletna žrtva je dala izjavu da su je silovala dva odrasla muškarca. Osumnjičeni su uhapšeni i odlukom tužioca im je određen pritvor", navodi se u izvještaju.

Prije nekoliko dana je 11-godišnja djevojčica u Prištini prijavila policiji da ju je silovalo pet osoba, a ovaj slučaj je izazvao brojne reakcije. Petorica osumnjičenih u tom slučaju se trenutno nalaze u pritvoru.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...