SVI SU STALI I GLEDALI: Sofia Vergara ukrala show na dodjeli nagrada Emmy…

Bilo je divno glumiti Ruth i biti s tako nevjerojatnim, lijepim umjetnicima, sve vas volim. A sad moram ići. Hvala svima puno‘‘, poručila je glumica.

  • Show

  • 14. Sep. 2022  

  • 0

Kolumbijska glumica Sofia Vergara nije bila nominirana za nagradu na dodjeli Emmyja 2022., ali svakako je ukrala show. Izgledala je fenomenalno dok je izašla na pozornicu u LA-u kako bi u ponedjeljak navečer dodijelila nagradu za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji. 

image  Foto: PROFIMEDIA

"Veliko mi je zadovoljstvo biti ovdje, zaista sam zahvalna što sam ovdje. Imam još osam sekundi da budem ovdje. Bilo je divno glumiti Ruth i biti s tako nevjerojatnim, lijepim umjetnicima, sve vas volim. A sad moram ići. Hvala svima puno‘‘, poručila je glumica.

  image

Poto: PROFIMEDIA

U kategoriji sporednih glumaca pobjednici večeri bili su Brett Goldstein, koji je osvojio Emmyja za najboljeg sporednog glumca u humorističnoj seriji za Teda Lassoa, i Amanda Seyfried odnijela je kući svog prvog Emmyja za najbolju glumicu u ograničenoj seriji ili antologijskoj seriji za svoju ulogu u The Dropout.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...