SVE ZA ULOGU: Objavljena snimka neprepoznatljive Sofije Vergare (FOTO, VIDEO)

Iako su fotografije sa snimanja novog Netflixovog aduta "Griselda" već procurile u javnost, tek je objava trailera sa Sofijom Vergarom kao Griseldom pokazao koliko je daleko slavna Kolumbijka bila spremna ići zbog ove uloge.

  • Show

  • 02. Dec. 2023  

  • 0

Ona je jedna od najplaćenija glumica, no ovoga puta u prvom planu nije bila njezina ljepota, po kojoj je ova Kolumbijka poznata, već nevjerovatni talent i moć transformacije.

 

Početkom iduće godine na Netflix stiže njihov novi adut - serija "Griselda" - za koju je najavljene tek prvih šest epizoda, a potpisuje je ista ekipa koja je radila seriju "Narcos".

 

            Foto: Profimedia

Ono zbog čega je serija, iako još nije ugledala svjetlo dana, već dobila besplatni pr, upravo je ta transformacija u lik kakav Sofiju Vergaru nismo navikli gledati. To je potvrđeno trailerom koji je upravo objavljen.

Serija je inspirirana istinitom pričom o Griseldi Blanco, poznatoj i kao "La Dama de la Mafia", i njezinom putu da od brižne majke postane jedna od šefica američkog podzemlja. Iako su njih dvije totalno različite osobe, Vergara je rekla kako se s ulogom Griselde lako povezala jer su istog porijekla, obje su majke i imale su težak životni početak u Americi, prenosi Tportal.hr.

   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...