POVRATAK LEGENDE: Opel na tržište vraća poznatu marku, ali na malo drugačiji način…

Osim sportskog izgleda temeljenog na Opelovom dizajnu, buduće kupce vozila oduševit će svojstva šasije koja osiguravaju odličnu zabavu i angažman tokom vožnje – tvrde u Opelu

  • Auto

  • 15. Sep. 2022  

  • 0

GSe je oznaka s jasnim značenjem za kupce Opela: sportski modeli s top opremom. Nakon objavljivanja plana ovog njemačkog proizvođača automobila da uvrsti elektrificiranu izvedbu svakog modela u svoj portfelj do 2024. godine i postane isključivo električna marka u Europi do 2028., Opel danas oživljava i ponovno predstavlja GSe oznaku.

Kratica GSe nekada je značila Grand Sport Einspritzung (Grand Sport Injection), primjerice na modelima Commodore GS/E i Monza GSE, a u budućnosti će dobiti novo značenje.

Naziv GSe u budućnosti neće samo označavati dinamične automobile koji jamče zabavnu vožnju, već će postati kratica od‚ Grand Sport electric u skladu s našim ambicioznim planovima da postanemo isključivo električni brand – izjavio je glavni izvršni direktor Opela Florian Huettl.

Osim sportskog izgleda temeljenog na Opelovom dizajnu, buduće kupce vozila s oznakom GSe oduševit će svojstva šasije koja osiguravaju odličnu zabavu i angažman tokom vožnje – tvrde u Opelu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...