NESREĆA NA KRKU: Automobilom htio ući na trajekt, pa sletio u more i poginuo

“Oko ponoći 16. septembra na trajektnom pristaništu Valbiska došlo je do slijetanja u more osobnog vozila marke Volkswagen, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 55-godišnji hrvatski državljanin", objavila je policija.

  • Hronika

  • 19. Sep. 2022  

  • 0

Sinoć je došlo do tragedije na Krku nakon što je 55-godišnjak automobilom želio ući na trajekt.

“Oko ponoći 16. septembra na trajektnom pristaništu Valbiska došlo je do slijetanja u more osobnog vozila marke Volkswagen, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 55-godišnji hrvatski državljanin.

Stradali je, u namjeri ukrcaja na trajekt koji prometuje na relaciji Valbiska – Merag (otok Cres), dolaskom do ruba rampe za ukrcaj na trajekt, a na kojoj u blizini nije bilo pristalog trajekta, vozilom sletio u more uslijed čega je došlo do potonuća vozila i vozača. Tijelo preminule osobe je prevezeno na nadležni odjel KBC Rijeka, gdje će se danas tijekom dana provesti obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti”, objavila je policija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...