POSAO ZA 230 RADNIKA: Jedna od najznačajnijih investicija u Visokom u zadnjih 30 godina...

Investitor, zajedno sa stanovnicima okolnih zgrada i Gradskom upravom obnovit će i urediti fasade na okolnim zgradama.

  • Ekonomija

  • 30. Sep. 2022  

  • 1

Shopping centar i hotel “Vema” u Visokom na kojem se radi već neko vrijeme, poprima svoje pune obrise.

Plan je bio da objekat bude otvoren do kraja godine, međutim zbog novonastale situacije objekat će u punom kapacitetu biti otvoren na proljeće naredne godine.

– Ono što ćemo imati u “Vemi” jeste mini šoping centar sa brojnim svjetskim brendovima, hotel sa 140 ležaja i 65 modernih soba, prateći sadržaji poput bazena, spa centra, teretana, a tu su i sadržaji kojih do sada nije bilo u Visokom, ali ni BiH, prvi opservatorij za posmatranje neba i nebeskih tijela, kao i alpinistička, zatvorena, klimatizovana, umjetna stijena, visine 18 metara – kazao je investitor Osman Suša.

Investitor, zajedno sa stanovnicima okolnih zgrada i Gradskom upravom obnovit će i urediti fasade na okolnim zgradama.

Otvorenjem objekta “Vema” posao će dobiti oko 230 radnika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...