SAMO ZA ONE S DUBLJIM DŽEPOM: Zavirite u super-luksuzni novi Mercedes na struju, pod haubom skriva više od 500 konja (VIDEO)

Mercedes EQS 580 4Matic priča je za sebe u svakom pogledu, a najviše fascinira svojom lakoćom upravljanja i tehnologijama koje donosi. 

  • Auto

  • 12. Okt. 2022  

  • 0

Prvi pogled, prvi dodir s ovim modelom otkriva, kako je u ovom modelu najbolje od marke. Prestiž i luksuz ovdje su u prvom planu, a struja samo zbog fame koju stvara ovdje pada u drugi plan, kad doseg ide s lakoćom preko 550 km. Električna S-klasa s 523 KS zbilja je fascinantan automobil.

Domet, dizajn budućnosti, sve je ovdje na najvišoj mogućoj razini. Ekipa Autoportala testirala je najbolje od EQ ponude. Mercedes EQS 580 4Matic priča je za sebe u svakom pogledu, a najviše fascinira svojom lakoćom upravljanja i tehnologijama koje donosi. 

Pogledajte šta su snimili.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...