LUKA PETROVIĆ O BROJANJU GLASOVA: "Vjerujem da će brojač biti kažnjen..."

Dodao je da se SNSD kao stranka dobro organizovao kako bi bile spriječene bilo kakve malverzacije tokom kontrolnog brojanja u Glavnom brojačkom centru u Sarajevu.

  • Politika

  • 15. Okt. 2022  

  • 1

Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović izrazio je uvjerenje da će protiv brojača, koji je pokušao da umanji izborni rezultat kandidata za predsjednika bh. entiteta RS Milorada Dodika, biti pokrenute drastične mjere i da će on biti kažnjen.

"Vjerujem da će Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine izreći drastične mjere zabrane i kazne i krivičnu prijavu protiv takvog brojača koji je nastojao da unizi rezultat Milorada Dodika", rekao je Petrović za ATV.

Dodao je da se SNSD kao stranka dobro organizovao kako bi bile spriječene bilo kakve malverzacije tokom kontrolnog brojanja u Glavnom brojačkom centru u Sarajevu.

"Naravno, naši posmatrači su budni, tako će ostati do kraja brojanja i spriječit će se čak i podvale koje je moguće napraviti i u Centralnoj izbornoj komisiji", istakao je Petrović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...