IZ SLOVENIJE BIO PROTJERAN ZBOG KRIMINALA: Zbog šverca heroina pao Draško Jovičić, član NPS-a (VIDEO)

Podsjećamo, on je lišen slobode na naplatnoj rampi Vrčin kod Beograda

  • Hronika

  • 15. Okt. 2022  15. Okt. 2022

  • 1

Kako BN televizija nezvanično saznaje, na naplatnoj rampi Vrčin kod Beograda uhapšen je Draško Jovičić (41) iz Prijedora koji je član i aktivista Narodne partije Srpske (NPS) Darka Banjca.

Jovičić je vlasnik "Apolo" taksija u Prijedoru, a prema nezvaničnim navodima ranije je radio u Sloveniji kao vozač kamiona odakle se vratio u Bosnu i Hercegovinu zbog nedozvoljenih kriminalnih radnji.

Podsjećamo, on je lišen slobode na naplatnoj rampi Vrčin kod Beograda nakon što su policajci u njegovom Mercedesu pronašli oko četiri kilograma heroina, saopšteno je iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Srbije.

alt

Iz MUP-a navode da je droga pronađena u konstrukcijskim šupljinama automobila, zbog čega je D.J. osumnjičen za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz kaznenu prijavu, biti priveden nadležnom tužiteljstvu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...