SVJEDOCI PUCNJAVE U ZVORNIKU: "Borišu sam znao, nisam se sa njim petljao..."

U Zvorniku i danas muk, još juče je cijeli grad bio u žalosti zbog smrti dvije sugrađanke dan ranije.

  • Hronika

  • 15. Okt. 2022  15. Okt. 2022

  • 0

Slavlje u kafani završilo je pucnjavom i ubistvom. U pucnjavi u Trnovici kod Zvornika ubijen je Boriša Beatović.

U Zvorniku i danas muk, još juče je cijeli grad bio u žalosti zbog smrti dvije sugrađanke dan ranije.

Ipak, dvojica mještana kažu da su bili u kafani prije tragedije. Navodno je vlasnik kafane slavio godišnjicu braka, kada su se pojavili ubijeni Beatović i prijatelji.

"Ja sam tu bio kada se to desilo, ja sam čuo samo jedan pucanj metka, tako su me u i pitali inspektori tako sam i rekao. Ja sam ovog Borišu znao tu, dolazio, navraćao, znao sam ga vrlo dobro, ali nisam s njim petljao. Bila su njih trojica, oni su tamo upali, a ovi su se branili i tako", kaže Dragan Sandić.

"Čuli smo pucnjavu negdje oko 11 i malo poslije onda poslije džamor, poslije je došla milicija, ja nisam htio silaziti dole da vidim šta je. Jutros kad sam došao oni kažu 2 povrijeđena, jedan teže i jedan mrtav, tako sam čuo. On je pravio ženi rođendan, žurkica, vranjanski trubači svečano, bili otišli. Oni su pekli prase tu", priča Branko Radić.

Policija je ranije saopštila da su se u Dom zdravlja Zvornik javila četiri osobe sa povredama zadobijenim od nepoznatog lica u ugostiteljskom objektu u Trnovica kod Zvornika, kažu iz PU Zvornik, prenosi Alo Online.

Dežurni hirurg zvorničke bolnice potvrdio je da su u toku noći dovezena 3 lica od kojih jedno nije davalo znake života.

"Oko 23 sata je dovezeno lice sa teškim tjelesnim povredama zadobijenim oružjem u predjelu trbuha, hemodinamski nestabilno, indukovana je hitna hirurška intervencija, nakon hirurškog zahvata lice je u jedinici intenzivnog liječenja, hemodinamski stabilno ali na mehaničkoj potpori. Takođe još jedno lice je doveženo sa teškim tjelesnim povredama u vidu preloma temporalne odnosno sljepoočne kosti sa desne strane ono je takođe hemodinamski, neurološki stabilno", rekao je Milan Pavlović, hirurg.

Kao motiv pucnjave pominje se navodno to što su Beatović i osumnjičeni ranije imali određeni sukob. Ubijeni Beatović hapšen je ranije u policijskoj akciji na suzbijanju trgovine drogom, te je hapšen sa kriminalnom grupom koja se na području Bijeljine i Zvornika bavila prodajom heroina i kokaina, pišu mediji.

Pucnjava se dogodila sinoć oko 23 časa u ugostiteljskom objektu na Kiseljačkom putu, tačnije raskrsnica Kiseljački put i ono što je za sada poznato jeste da je počinilac u bjekstvu, da je prema operativnim saznanjima već sinoć prebjegao u Tuzlu, na područje grada Tuzla i da se preduzimaju sve radnje kažu iz PU Zvornik koji rade pod nadzorom OJT Bijeljina, preduzimaju sve radnje koje bi mogle dovesti do rasvjetljavanja ovog teškog ubistva i krivičnog djela.

Za sada je poznato da je događaj odnosno ubistvo dogodilo pred više očevidaca, tako da se još uvijek ispituju, a tužioci su od sinoć na licu mjesta i istražuju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...