PONOSNO NOSI SVOJE GODINE: Lepa Lukić protivnica botoksa - "Da se napušem kao žaba..." (FOTO)

"Zašto da zatežem lice, vadim rebra? Da je Bog htio da tako izgledamo, takva bih se i rodila. Poštujem te koji to rade, ali ja neću", izjavila je Lepa Lukić.

  • Estrada

  • 17. Okt. 2022  

  • 0

Iako je ušla u devetu deceniju života, srpska pjevačica narodne muzike Lepa Lukić (82), izgleda mlađe, a priznaje da se nikada nije podvrgnula estetskim operacijama.

Lukić je nedavno u intervjuu za srpski "Svet" podijelila svoje mišljenje o estetski operacijama, ali i o mlađoj generaciji pjevača.

 24sata (Foto: Instagram)

"Ima dobrih, kvalitetnih mladih pjevača, ali ima i puno onih koji kao da su zalutali. Butine sijevaju na sve strane. U moje vrijeme nisi smio biti gologuz na bini. Ja, taman mi sve visilo do pupka, neću ići pod nož. Zašto da zatežem lice, vadim rebra? Da je Bog htio da tako izgledamo, takva bih se i rodila. Poštujem te koji to rade, ali ja neću", izjavila je Lepa Lukić, prenosi Nova.rs.

"Ponosno nosim svoje godine, dobra mi je genetika, ali se i njegujem. Ništa botoks, injekcije. Da se napušem kao žaba, taman posla! Volim skupe kremice, pokazale su se jako kvalitetne za lice, ali tijelo ne mažem. Zašto da to radim, kao da će me netko pipati", dodaje pjevačica. 

Što se tiče pjesama, kaže da pjeva emotivne.

"Prvo moraju mene naježiti, a onda će i publiku. Zamislite da ja pjevam o gaćicama, grudnjaku. Puno pjevačica se pojavilo i prošlo, ali se do sada moja nasljednica nije pojavila. Ja ne kažem da sam najbolja, ali sam jedinstvena i imam specifičnu boju glasa", zaključila je. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...