O NJEMU BRUJI ENGLESKA: Otkriveno šta je Guardiola kazao Salahu nakon velike pobjede Liverpoola…

Profesionalni čitač s usana John Cassidy analizirao je njihov razgovor i vjeruje da zna šta je Guardiola rekao napadaču Liverpoola.

  • Sport

  • 19. Okt. 2022  

  • 0

Liverpool je slavio s 1:0 na Anfieldu golom Mohameda Salaha, a kamere su zabilježile trenutak kada trener Cityja Pep Guardiola prilazi Salahu i nešto mu govori.

Profesionalni čitač s usana John Cassidy analizirao je njihov razgovor i vjeruje da zna šta je Guardiola rekao napadaču Liverpoola.

"Želim ti dobru sezonu, dobru igru, šta ima…?", navodno je Guardiola rekao u kraćem razovoru sa reprezentativcem Egipta.

Iako se spekuliralo da je Pep imao Salahu nešto za reći vezano za sudijske odluke, čini se da je sve završilo prijateljskim pozdravom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...