POZNATI SARAJEVSKI REPER OTVORIO NOVI OBJEKAT: Jala Brat sa suprugom Almom širi biznis sa salonima ljepote

Usluge koje nude su šišanje, oblikovanje brade i drugi tretmani za lice.

  • Ekonomija

  • 21. Okt. 2022  21. Okt. 2022

  • 2

Jasmin Fazlić, sarajevski reper poznatiji kao Jala Brat je sa suprugom Almom otvorio beauty salon "Nova gentlmen".

Salon se nalazi u Vogošći i namijenjen je muškarcima. Usluge koje nude su šišanje, oblikovanje brade i drugi tretmani za lice, piše poslovni portal Akta.ba.

Na svečanom otvorenju “Nova gentlemen” u četvrtak su bili Jalini i Almini prijatelji između ostalih reperi Buba Corell i Inas, Amer Kadić, influenser i social media manager, Davor Gerbus youtuber i drugi.

Alma nije krila oduševljenje zbog otvorenja salona i kazala je za naš portal da je jako sretna zbog otvorenja.

"Ovo je naš drugi salon koji smo otvorili u Vogošći i razlikuje se od prvog po tome što je namijenjen samo za muškarce. Naš salon koji smo ranije otvorili "Nova Beauty" namijenjen je ženama, ali i muškarcima.", istakla je Alma.

alt

Jalin i Almin prijatelj Amer Kadić koji je prisustvovao otvorenju nam je kazao da mu se salon jako dopada.

“Veseli me svaki uspjeh mojih prijatelja i uvijek sam tu da ih podržim. Već dvije godine smo Davor i ja klijenti Nova Beauty salona i za to vrijeme smo pored poslovnog izgradili i odličan privatni odnos sa Almom i Jasminom. Kompletan tim uposlenih ljudi su više nego profesionalci, ali ja bih izdvojio Armina Ramusovića, kao super frizera i čovjeka koji mi radi o glavi doslovno", istakao je Kadić.

Kako izgleda kompletan salon "Nova genlemen", pogledajte u našoj galeriji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...