NAJVEĆI LJUBAVNICI U HRVATSKOJ POLITICI! NI NE SLUTITE O KOME SE RADI: Ispeglala mu kartice pa je ostavio

Dugo prije toga razvoda po političkim kuloarima tvrdilo se da je ‘Bero’ veliki ljubavnik i šarmer.

  • Regija

  • 21. Okt. 2022  21. Okt. 2022

  • 1

Posljednjih nekoliko dana glavna tema svih vodećih medija u Hrvatskoj mučna je ljubavna drama popularnog splitskog muzičara Marka Pecotića Pece koji je odlučio napustiti svoju suprugu Irenu, javno progovarajući o svojoj novoj partnerici koja je ujedno i njegova dugogodišnja saradnica, ali i porodična prijateljica, piše Dnevno.hr.

Nije Peco jedini s estrade koji prolazi kroz ovako buran period, međutim ni hrvatska politička scena nije vakcinisana od razvoda, ljubavnih drama i političara preljubnika. Tako je primjerice uoči parlamentarnih izbora SDP poslao službeno saopćenje u kojem javnost izvještava o tome da se njihov tadašnji predsjednik Davor Bernardić razvodi od svoje dugogodišnje supruge Irene.

Dugo prije toga razvoda po političkim kuloarima tvrdilo se da je ‘Bero’ veliki ljubavnik i šarmer te da sjedi na nekoliko stolica, no ta priča nikada nije službeno potvrđena. Govorilo se dugo po političkim kuloarima da svojoj dugogodišnjoj supruzi nije bio vjeran ni pokojni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je cijelu karijeru bio okružen ženama, ali ni te govorancije o Bandiću nikada nisu potvrđene. I za premijera Plenkovića govori se da je veliki šarmer, ali to dakako ne znači ništa, on je godinama u braku sa svojom tajanstvenom suprugom Anom s kojom ima troje djece.

Rekorder po pitanju zaljubljivanja i brakova svakako je bivši političar i dugogodišnji šef HOO-a koji se prije par godina razišao sa svojom dugogodišnjom partnericom Bojanom Maglaić koja je od njega mlađa tri desetljeća. Već neko vrijeme Mateša je u vezi s poznatom epidemiologinjom Dijanom Mayer, a i inače je Mateša na glasu kao veliki šarmer koji se ženio čak tri puta, i to svaki put sa ženama koje su osjetno mlađe od njega. Međutim, Mateša je sa svojim svojim bivšim suprugama ostao u korektnim, prijateljskim odnosima držeći se one da pamti samo sretne dane.

Tri braka za sobom vuče nekadašnji HDZ-ov šibensko-kninski župan Goran Pauk koji je posljednji puta u brak ušao u 50-toj godini života. Iza HDZ-ova političkog doajena Vladimira Šeksa su dva braka – onaj prvi sa tajanstvenom Marijom trajao je više od tri desetljeća, a o njihovom razvodu javnost nije znala previše, sve dok se Šeks nije odlučio vjenčati za svoju pokojnu suprugu i uglednu liječnicu Anicu Ressler uz koju je bio u trenucima teške bolesti.

Nedugo nakon što je supruga Anica preminula Šeksa se viđalo u društvu atraktivne crnokose, identitet ove mlade dame Šeks nikada nije otkrio, a po HDZ-u se pak govori da njih dvoje više niti nisu skupa. Kroz burnu brakorazvodnu parnicu prošao je i bivši ministar financija Boris Lalovac kojega je bivša supruga optuživala za porodično nasilje, no te tvrdnje kasnije su odbačene, baš kao što se nikada nije potvrdio politički trač o navodnim ljubavnim avanturama predsjednika Milanovića.

Za razliku od onih o kojima se trača bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum baš poput Pece pobrinuo se za to da svoj razvod izvede transparentno pa je sukladno tome pred kamerama otkrio da ostavlja svoju suprugu Anku nakon čega se skrasio s atraktivnom Fani Horvat koja je u međuvremenu postala gospođa Kerum. Bračni brodolom proživio je i moćni zadarski HDZ-ovac Božidar Kalmeta koji je nakon razvoda oženio deset godina mlađu tajnicu.

I bivši šef HDZ-a Tomislav Karamarko razveo se i odlučio se skrasiti uz uspješnu menadžericu Anu Karamarko. Novu ljubav u Ivani Vrdoljak, nakon prvog braka pronašao je i bivši šef HNS-a Ivan Vrdoljak. Bivši saborski zastupnik Damir Kajin svoju suprugu Alice del Bianco ostavio je nakon što je ispeglala njegove kartice i dovela ga do ruba bankrota od kojega se oporavljao godinama, a nekadašnji SDP-ov ministar Slavko Linić svojoj prvoj supruzi Berti ostavio je pola imovine, nakon što se još dok je bio gradonačelnik Rijeke zaljubio u svoju današnju suprugu Kseniju koja je inače radila u administrativnoj službi Grada.

Drugu priliku ljubavi dao je i Mostov Nino Raspudić čija je druga supruga Marija Selak Raspudić nedavno rodila njihovo drugo dijete.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...