ODMOTAVA SE KLUPKO STRAVIČNOG UBISTVA STARICE U SARAJEVU: Jedna djevojčica je držala za noge, a druga je davila

Prema nezvaničnim informacijama, veći broj maloljetnih lica, među kojima su i osumnjičene, je konzumirao alkohol u stanu u kojem je boravila i starica što je njoj zasmetalo.

  • Hronika

  • 23. Okt. 2022  

  • 1

Bh. javnost je šokirana nakon stravičnog saznanja da su dvije maloljetne unuke u glavnom gradu Bosne i Hercegovine ubile staricu.

Tu informaciju je za naš portal potvrdio i potparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

Prema nezvaničnim informacijama, veći broj maloljetnih lica, među kojima su i osumnjičene, je konzumirao alkohol u stanu u kojem je boravila i starica što je njoj zasmetalo.

Prvo je došlo do verbalnog obračuna, da bi situacija eskalirala, nakon čega je jedna od unuka staricu držala za noge, a druga davila.

Da stvar bude gora, osumnjičene su počistile mjesto zločina, te navele kako je starica umrla prirodnom smrću. Međutim, nakon što je urađena obdukcija, rezultati su bili totalno suprotni – starica je umrla nasilnom smrću.

"Više lica je dovedno u službene prostorije Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i nad istim se provodi kriminalistička obrada, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo", kazao je za Hayat.ba Hadžiabdić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...