STRAHUJE SE OD NAJGOREG SCENARIJA: Pronađeno tijelo nepoznate žene, oglasio se otac nestale Marijane, pobjednice Big Brothera...

Samo želimo da se ova agonija što prije završi, teško je ovako živjeti - ispričao je Marijanin otac.

  • Hronika

  • 25. Okt. 2022  

  • 0

U mjestu Dubrovčak Lijevi u susjednoj Hrvatskoj jučer poslijepodne pronađeno je tijelo nepoznate žene, a korisnici društvenih mreža odmah su počeli sumnjati kako je riječ o nestaloj Marijani Seifert, pobjednici regionalnog Big Brothera za kojom se bezuspješno traga već šest mjeseci.

Marijanin otac Ivo Kovačević rekao je kako još uvijek ne zna radi li se o njegovoj kćeri.

- U kontaktu smo s policijom, a sutra će se znati više. Nisu nam mogli kazati više detalja tako da ne znam ni u kakvoj je odjeći pronađena ta ženska osoba i bi li to mogla biti Marijana - objasnio je Ivo za Slobodnu Dalmaciju. Na upit jesu li članovi obitelji dali uzorak krvi zbog moguće DNK analize, Ivo Kovačević rekao je kako nisu, ali rado će to učiniti.

- To nije nikakav problem. Dat ćemo sve što treba! Pred nama je još jedna besana i neizvjesna noć. Samo želimo da se ova agonija što prije završi, teško je ovako živjeti - ispričao je Marijanin otac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...