DJEVOJAČKI SE PREZIVA ČOVIĆ: Pogledajte kako danas izgleda legendarna Tonka iz hita Novih fosila...

Svojim dolaskom posebno je obradovala glumca Sinišu Popovića koji se pohvalio njihovom zajedničkom fotografijom.

  • Estrada

  • 29. Okt. 2022  29. Okt. 2022

  • 2

Tonka Čović Popadić opjevana je u pjesmi Novih fosila iz 1981. godine za koju je tekst napisao njezin pokojni suprug Momčilo Popadić.

"Tonka, reci cvrčak, Tonka, reci more...", stihovi su velikog hita Novih fosila, a njihov autor Momčilo Popadić Pop posvetio ih je svojoj supruzi Tonki Čović Popadić.

Tonka se danas rijetko pojavljuje u javnosti, a nedavno se pojavila u šibenskom kazalištu na predstavi "Prijevara", a svojim dolaskom posebno je obradovala glumca Sinišu Popovića koji se pohvalio njihovom zajedničkom fotografijom.

"Ono kad navikneš da ti na premijere dolaze brojni uglednici, a onda te svojim dolaskom počasti Tonka, ona iz Popine pjesme... Tonka reci cvrčak, Tonka reci more..." napisao je Siniša uz fotku koju je objavio na svome profilu na Facebooku.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...